Gündem

Gündem Haberleri

Yeni klibinde oğluyla oynadı 

Yeni klibinde oğluyla oynadı 


Gündem 30.04.2024 17:28:59 0
Yeni klibinde oğluyla oynadı 

İstanbul eğlence sektöründe hizmet veren, Taksim’deki ünlü bir mekanın uzun yıllar işletmeciliğini yapan Erhan İpek, ‘Sana Sözüm Var’ adlı şarkısıyla tüm dijital platformlarda yerini alıyor.

İSTANBUL (İGFA) - Andon Müzik etiketiyle yayınlanacak teklinin klibinde Erhan İpek’in 15 yaşındaki oğlu Eren Taha da babasıyla birlikte kamera karşısına geçti. 


Söz ve müziği Deniz Güneş’e, düzenlemesi de Yaşar Aydın’a ait olan ‘Sana Sözüm Var’ın klip yönetmeni ise Erkan Nas oldu. 
Volkan Konak ve Timur Selçuk’tan şan dersleri alan Erhan İpek’in ilk teklisi de Zülfü Livaneli’nin ‘Kan Çiçekleri’ adlı şarkısı olmuştu.


Kocaaliler belediyesi'nden yeni hizmet: Ücretsiz taziye çadırı Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarına devam ediyor.
BUCAK BELEDİYESİ ORGANİZASYONU İLE VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN Burdur'un Bucak ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Umut Kaya konseriyle kutlandı.
23’ncü uluslararası Kemer sualtı günleri sona erdi 23’ncü uluslararası Kemer sualtı günleri sona erdi
BAŞARILI BÖLGE MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI Isparta Orman Bölge Müdürü görevini başarılı bir şekilde yürütmekte iken Mersin Orman Bölge Müdürlü görevine atanan Rifat Ataş, 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü yeni görevine başladı.
SAFARİ ARAÇLARINA YÖNELİK UYGULAMA YAPILDI SAFARİ ARAÇLARINA YÖNELİK UYGULAMA YAPILDI